ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΕΡΓΟΥ

Μελέτη: 2004
Κατασκευή: 2005
Επιφάνεια χώρου γραφείων: 977.28 τ.μ.

Δημοσιεύσεις

Status Office   10/2000

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ  ΕΡΓΟΥ

Ομάδα Μελέτης: Νίκος Λυκούδης, Ισμήνη
Παπασπηλιοπούλου

Σχεδιάστρια: Πάττυ Κεράτσα
Φωτογραφία: Νίκος Λυκούδης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ EVEREST
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛIAΓΜΕΝΗΣ 3, Ν.ΚΟΣΜΟΣ, ΑΘΗΝΑ

Πρόκειται για κτήριο εξι επιπέδων με υπόγειο στη συμβολή Λ.Βουλιαγμένης και Αρδητού.
Η μελέτη προέβλεπε τη λειτουργική επανάχρηση του κτηρίου με πλήρη αλλαγή των όψεων και των εσωτερικών χώρων. Όλοι οι όροφοι χρησιμοποιήθηκαν για τα γραφεία διοίκησης του ομίλου εταιρειών everest και στο ισόγειο δημιουργήθηκε πρότυπο κατάστημα της αλυσίδας. Δόθηκε έμφαση στα υαλοστάσια των δύο τελευταίων ορόφων που έχουν θέα προς την Ακρόπολη.
Υλικά που χρησιμοποιήθηκαν: τσιμεντοσανίδα στο χρώμα του τσιμέντου, μεταλλικές περσίδες και στέγαστρα γαλβανιζέ για ηλιοπροστασία, και υαλοστάσια σε πλαίσια αλουμινίου χρώματος γκρι.